Este o epidemie a obsesiei pentru tinerete si frumusete. Dar...

Traim epoca cand mare parte din energia unei persoane, timpul vietii ei, scopul destinului ei sunt deturnate catre frumusete si tinerete vesnica. 

Cu toate astea privind in jur, vedem tot mai multi oameni cosmetizati si tot mai putini oameni cu adevarat frumosi, cu un chip radiant care emana o energie armonioasa.

Stii ca exista o vorba: ,,Frumusetea vine din interior,,. Sau ca nici un somn nu e ca somnul de frumusete. Stiinta sprijina cu noile cercetari ceea ce oamenii pur si simplu, stiau. 

Iata un truc pentru a accesa asta: culca-te devreme si in conditii optime.
Astfel, vei secreta multi hormoni si neurotransmitatori anti-aging, printre care si epithalamina sau epitalonul.

Epithalamina este o peptida bioactiva care se găsește în glanda epifiză, sau glanda pineală, a creierului. Este implicată în diverse procese fiziologice și biologice, inclusiv:
Reglarea somnului și a ritmului circadian: Epithalamina este asociată cu controlul ciclului somn-veghe și cu funcția melatoninei, un hormon care reglează ritmul circadian.
Antioxidant: Are proprietăți antioxidante care pot proteja celulele de daunele cauzate de radicalii liberi.
Imunitate și longevitate: Se consideră că epithalamina poate influența sistemul imunitar și poate avea un rol în prelungirea duratei de viață, prin modularea stresului oxidativ și inflamației.
Reglarea proceselor hormonale: Participă la reglarea diferitelor procese hormonale și neuroendocrine.

Terapia Bowen Originala iti reseteaza calitatea somnului, hormonii, neurotransmitatorii si incetineste cu adevarat imbatranirea. 
Paciente cu care m-am reintalnit dupa 10 -12 ani au exclamat uimite ca eu nu imbatranesc, ci intineresc. Le spun ca este de la sedintele Bowen de intretinere pe care le fac. 
Atat de putin pentru a primi atat de mult!

Si tu poti avea asta! 
Programeaza-te!